Setare Direcție Ascendentă

O data cu lansarea noii ei cărți de colorat pentru adulți, FLORA, Maria Trolle a lansat un dialog cu fanii ei pe Instagram Stories. A răspuns întregului val de întrebări ce a napădit-o. Am găsit că e momentul potrivit să o întreb dacă ar fi dispusă să acorde un interviu pentru Live in Colors și fanii ei din România. Răspunsul a fost prompt și simplu: Da, sigur că da!

Citește Mai Mult
Distribuie:
Postat în Interviu De: Admin

Odată cu apariția cărților poștale “Spiritul Sărbătorilor de Paște” (“Spirits of Easter”), am avut șansa și imensa bucurie să intru în legătură cu Karolina Kubikowska care a acceptat să ofere un interviu în exclusivitate în România pentru Live in Colors și fanii ei de aici. 

Citește Mai Mult
Distribuie:
Postat în Interviu De: Admin

Cred că nu există colorist în lumea asta care să nu fie atras câtuși de puțin de finețea și drăgălășenia personajelor din cărțile de colorat pentru adulți create de ilustratoarea franceză Emmanuelle Colin. Va spun, eu de când i-am văzut prima carte, mi-am zis că trebuie s-o am neapărat pe rafturile virtuale ale Live in Colors, dar și în arhiva personală de cărți de colorat.

Citește Mai Mult
Distribuie:
Postat în Interviu De: Admin

Klára Marková trăiește în Ostrava, Cehia și este creatoare de bijuterii, pictoriță și ilustratoare. Bijuteriile ei de argint sunt create folosind tehnici aproape uitate în zilele noastre. Iar pietrele prețioase folosite și detaliile filigranate le fac cu atât mai deosebite. “M-am născut sub semnul Săgetătorului. Creez doar ce-mi este aproape de suflet: amulete, pandantive, inele, brățări și broșe, toate inspirate din lumi de poveste. De mai bine de douăzeci de ani, Klára pictează în ulei, picturile ei fiind și ele inspirate din lumea magică a poveștilor cu zâne și elfi.
Dar ce ne interesează cel mai mult este că Klára Marková este una dintre cele mai îndrăgite ilustratoare de cărți de colorat pentru adulți. După succesul cu MAGICAL DELIGHTS, best-seller printre cărțile de colorat din lumea întreagă, Klára a revenit în această toamnă cu o carte ce se anunță cel puțin la fel de încântătoare: TENDERFUL ENCHANTMENTS. Pe mine, m-a cucerit de cum am văzut-o.

Citește Mai Mult
Distribuie:
Postat în Interviu De: Admin

Hanna Karlzon este una dintre cele mai îndrăgite ilustratoare de cărți de colorat pentru adulți, autoarea best-sellerurilor Summer Nights (Sommarnatt)Daydreams (Dagdrömmar)Magical Dawn (Magisk Gryning)Seasons (Tidevarv), dar și a cărților poștale Winter DreamsLa sfârșitul lunii octombrie a lansat TILLSAMMANS (TOGETHER), o carte, “artist edition”, pentru pasionații de portrete.

Citește Mai Mult
Distribuie:
Postat în Interviu De: Admin
Setare Direcție Ascendentă