Despre noi

Live in Colors nu este un magazin de carti de colorat online obisnuit, este locul unde ne dorim sa promovam o filozofie de viata care a prins amploare peste tot in lume si care raspandeste bucurie peste peisajul mohorat de fiecare zi.

Este vorba de a incuraja manifestarea expresivitatii prin arta si povesti, prin culoare si imaginatie.

Fiecare dintre noi, oricati ani avem, simtim nevoia de a ne exprima si de a lasa in urma anxietatile lumii moderne ca sa ne intoarcem la copilul din noi prin arta si creativitate.

Cartile de colorat pentru adulti sunt o modalitate relaxanta de a te deconecta de la stresul cotidian si de a te concentra pe o activitate creativa. Acestea pot avea teme variate, de la flori si peisaje pana la modele geometrice abstracte si personaje din filme sau benzi desenate. Culoarea poate fi un mod placut de a-ti petrece timpul si poate chiar sa aiba beneficii pentru starea ta de spirit si pentru sanatatea ta mintala. Daca doresti sa incepi sa colorezi, iti recomandam sa alegi o carte de colorat care ti se pare interesanta si sa ai la indemana creioanele colorate, carioci, acuarele sau markere. Nu uita sa te relaxezi si sa te bucuri de procesul de colorare!

 “Misiunea mea e aceea de a transforma lumea intr-un loc mai vesel si mai creativ prin intermediul coloratului!”

Johanna Basford, renumita ilustratoare de carti de colorat pentru adulti

Liveincolors.ro este un proiect al companiei SC Liveincolors SRL lansat la data de 20 Septembrie 2016. 

Este un magazin online in a carui oferta se regasesc carti de colorat pentru adulti, carti de colorat pentru copii, dar si alte produse si accesorii legate in special de activitatea de colorat.