Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate pe LIVEINCOLORS.RO, ai la dispozitie urmatoarele optiuni:

- Plata numerar / ramburs: Plata se face in RON, integral, la livrare. Plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

- Plata online cu card bancar direct pe liveincolors.ro. 

- Plata online cu card bancar la Easybox (Sameday) doar la easybox-urile care accepta plata cu cardul. Localizarea easybox-urilor Sameday o gasiti aici: https://sameday.ro/easybox/

- Plata in rate (pana la 6 rate lunare) prin carduri de cumparaturi. Carduri eligibile: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Aplpha Bank, BRD Finance

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, LIVEINCOLORS.RO foloseste platforma NETOPIA Payments administrata de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360,.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati NETOPIA Payments.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

LIVEINCOLORS.RO  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.