VILIN SAN (FAIRY'S DREAM)


Stoc epuizat

PRET
75.00 lei
Cantitate


VILIN SAN (FAIRY'S DREAM) de Tomislav Tomic


VILIN SAN (FAIRY'S DREAM) este cea mai recentă carte de colorat a lui TOMISLAV TOMIC. Ca și ZEMLJIA SNOVA, VILIN SAN se adresează atât copiilor, cât și adulților. În VILIN SAN, Tomislav Tomic ne poartă într-o călătorie uimitoare prin locuri încântătoare, prin păduri fermecate, cu castele magice ascunse în nori. Veți întâlni zâne și sirene, dragoni, păsări uriașe și multe alte creaturi fantastice cu puteri magice.
Cartea vă va încânta de la prima vedere cu ilustrațiile ei atractive și detaliate, chiar foarte detaliate, cu coperțile fine și cu hârtia de calitate. Ilustrațiile sunt pe fiecare pagină. În plus, veți găsi un poster de colorat extrem de frumos, o adevărată provocare.

Tomislav Tomic a absolvit Academia de Arte Plastice din Zagreb (Croația) în 2001. A ilustrat numeroase cărți pentru copii, printre care "The Trick of Tale" de John și Caitlin Matthews și Dragonologia best-seller în întreaga lume.

Rasfoieste AICI.


Pagini: 40 +poster

Dimensiuni: 250 x 250 mm

Publisher: Fokus komunikacije d.o.o.

Limba: Croata

ISBN: 9789533490786

Autor: Tomislav Tomic

Data publicarii: Decembrie 2017

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.