TILLSAMMANS (TOGETHER) de HANNA KARLZON


In stoc

PRET
79.00 lei
Cantitate


TILLSAMMANS (TOGETHER) de HANNA KARLZON - editie Suedia


Îndrăgita Hanna Karlzon revine în lumea cărților de colorat pentru adulți cu TILLSAMMANS (TOGETHER), o carte pentru pasionații de portrete. Ea a adunat  aici 15 dintre cele mai reprezentative portrete ale ei din cărțile anterioare, dar ne încântă și cu 5 noi portrete deosebite. 

Portretele, cu adevărat magice, așa cum ne-a obișnuit până acum, sunt printate pe hârtie de calitate superioară pe care vă puteți juca, pe lângă creioanele de colorat simple, cu acuarelabilele, cariocile, sau cu pixurile cu gel. Coperta este una deosebită, cu inserții aurii. Ilustrațiile, odată colorate, pot fi apoi desprinse și înrămate.


Despre autoare:
Hanna Karlzon este o ilustratoare din Umea, Suedia, creatoarea best-sellerurilor Summer Nights (Sommarnatt), Daydreams (Dagdrömmar), Magisk Gryning (Magical Dawn), Tidevarv (Seasons), dar și al cărților poștale Winter Dreams. Sursele ei de inspirație sunt natura, Art Nouveau-ul, punk rock-ul și anii ’70.

Rasfoieste AICI.


Pagini: 40

Dimensiuni: 300 x 200 mm

Publisher: Pagina Forlag

Limba: Suedeza

ISBN: 9789163614880

Autor: HANNA KARLZON

Data publicarii: Oct 2017

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.