Skymningstimman (Twilight Hour) - Maria Trolle


Stoc epuizat

PRET
79.00 lei
Cantitate


Skymningstimman (Twilight Hour) - Maria Trolle


Maria Trolle: "Noua mea carte de colorat pentru adulți "Skymningstimman" (Twilight Hour) este despre dragostea față de flori și de natură, despre magia naturii și a vietăților din natură. Inspirație mi-au fost grădina mea, dar și pădurile cutreierate, miturile și basmele scandinave.”

Bucurați-vă de magia amurgului, de momentele fascinante în care ziua se îmbină cu noaptea, în care umbrele dansează jucăuș.  Faceți cunoștință cu animalele care se pregatesc de somn și cu natura luxuriantă care își schimbă nuanțele spre seară.

Pentru cei ce preferă portretele, sunt convinsă că o vor plăcea de la bun început pe eroina noastră.

De asemenea, veți găsi, la final, un registru al plantelor desenate de Maria Trolle in povestea ei.

Paginile cărții sunt groase, puteți folosi fară grijă orice fel de creioane, fie ele și acuarelabile. Paginile fără fundal se îmbină armonios cu cele cu fundal negru.

Răsfoiește AICI.

Despre autoare:

Maria Trolle este designer și graficiană suedeză care trăiește în Tyreso, undeva în afara Stockholmului. Inspirația pentru cărțile ei de colorat pentru adulți îi vine din pasiunea ei pentru grădinărit.

 


Format: Cartonata

Pagini: 96

Dimensiuni: 215 x 255 mm

Publisher: Pagina Förlags

Limba: Suedeza

ISBN: 9789163613685

Autor: Maria Trolle

Data publicarii: Mai 2017

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.