Nehyplne carovnosti (Tenderful Enchantments) de Klara Markova - limba ceha


In stoc

PRET
95.00 lei
Cantitate


Něhyplné čarovnosti de Klára Marková - limba ceha (Tenderful Enchantments)


Klara Markova, creatoarea de succes a minunatei MAGICAL DELIGHTS / CAROVNE LAHODNOSTI, revine in lumea cartilor de colorat pentru adulti cu o carte si mai atractiva, cu si mai multe ilustratii: TENDERFUL ENCHANTMENTS / NEHYPLNE CAROVNOSTI. O poveste cu zane, cu elfi, cu animale si pasari fantastice intr-o atmosfera magica ce va va fascina de cum o veti vedea. 
La finalul cartii, exista niste usi fermecate carora trebuie sa le descoperiti locul in poveste.
Cartea are coperti cartonate, extrem de elegante, cu insertii aurii, iar hartia este de calitate superioara in tonuri naturale.
Puteti folosi deopotriva creioanele colorate, cariocile sau acuarelele. Unele pagini pot fi completate de voi, cu detalii colorate sau cu o scurta poveste.

Rasfoieste cartea AICI.

Despre autoare:
Klára Marková traieste in Ostrava, Cehia si este creatoare de bijuterii, pictorita si ilustratoare.
Bijuteriile ei de argint sunt create folosind tehnici adesea uitate in zilele noastre si cu o mare atentie la detalii. Pietrele pretioase folosite si detaliile filigranate le fac cu atat mai deosebite.
“M-am nascut sub semnul Sagetatorului. Creez doar ce-mi este aproape de suflet: amulete, pandantive, inele, bratari si brose, toate inspirate din lumi de poveste. Ele mi-au fost inspiratie si pentru cartea pe care tocmai am creat-o pentru voi. Si acesta este doar inceputul. Imi doresc sa vin catre voi cu mai multe surprize magice”, spunea Klara la lansarea primei sale carti de colorant pentru adulti, MAGICAL DELIGHTS.
 


Format: Cartonata

Pagini: 112

Dimensiuni: 250 x 210 mm

Limba: Ceha

ISBN: 9788027017249

Autor: Klára Marková

Data publicarii: August 2017

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!