Magical Delights


In stoc

PRET
120.00 lei 85.00 lei
Cantitate


EXCLUSIV IN ROMANIA - Magical Delights (Čarovné Lahodnosti) de Klara Markova


MAGICAL DELIGHTS (Čarovné Lahodnosti)

Bun venit in lumea DELICIILOR MAGICE - elfi, zane, magie, peisaje si casute de poveste, animale si plante fantastice. La finalul cartii, exista niste usi fermecate carora trebuie sa le descoperiti locul in poveste. Haideti, creeati-va propriile povesti in culorile preferate!

Puteti folosi deopotriva creioanele colorate, cariocile sau acuarelele. Unele pagini pot fi completate de voi, cu detalii colorate sau cu o scurta poveste.

Cartea este cartonata, cu insertii aurii pe coperti, iar hartia este de calitate superioara in tonuri naturale.

Rasfoieste cartea AICI.

Despre autoare:

Klára Marková este creatoare de bijuterii, pictorita si ilustratoare.

Bijuteriile ei de argint sunt create folosind tehnici adesea uitate in zilele noastre si cu o mare atentie la detalii. Pietrele pretioase folosite si detaliile filigranate le fac cu atat mai deosebite.

“M-am nascut sub semnul Sagetatorului. Creez doar ce-mi este aproape de suflet: amulete, pandantive, inele, bratari si brose, toate inspirate din lumi de poveste. Ele mi-au fost inspiratie si pentru cartea pe care tocmai am creat-o pentru voi. Si acesta este doar inceputul. Imi doresc sa vin catre voi cu mai multe surprise magice.”


Format: Cartonata

Pagini: 96

Dimensiuni: 254 x 216 mm

Publisher: Klara Markova

Limba: Ceha

ISBN: 9788027000272

Autor: Klara Markova

Data publicarii: 2016

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.