Lumea apelor sub lupă - RITA BERMAN


In stoc

PRET
44.00 lei
Cantitate


Lumea apelor sub lupă - RITA BERMAN


Lumea apelor sub lupă de RITA BERMAN

Apa este sursa întregii vieți, nu e de mirare că cele mai fascinante creaturi se mai găsesc astăzi în ea! Rita Berman, în noua ei carte de colorat pentru adulți: Lumea apelor sub lupă, ne descrie aceasta lume în cele mai mici detalii.

Ti-e teama sa te scufunzi, dar ți-ar plăcea să vezi cu ochii tăi un caluț de mare, o meduză, un recif de corali, un crab, un pește clovn (poate dai chiar de Nemo!). Fel și fel de vietăți, comori ascunse, plante subacvatice luxuriante. Nu sta pe gânduri, ia-ți creioanele de colorat și scufundă-te în propriul univers marin. O să-ți placă.

Răsfoiește AICI.
 

Despre autoare: 
Rita Berman s-a născut în 1971 în Moldova și a fost pasionată încă de mică de desen. A studiat arhitectura și s-a mutat în Germania, la Frankfurt, unde lucrează ca designer și ilustrator. Seria cărților de colorat pentru adulți cu cele 4 anotimpuri au mare succes printre coloriștii din întreaga lume. 


Format: Brosta

Pagini: 80

Dimensiuni: 202x202 mm

Publisher: BASTEI LÜBBE

Limba: Germana

ISBN: 9783404609499

Autor: Rita Berman

Data publicarii: Septembrie 2017

Momentan nu sunt comentarii!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.