Cele Cinci Regate Magice


Stoc epuizat

PRET
45.00 lei
Cantitate


Cartea Cele Cinci Regate Magice de Gizella Popescu s-a născut din pasiune pentru artă și genul fantasy și este, de fapt, prima carte de autor de acest fel, din România.


Cartea Cele Cinci Regate Magice se distinge printr-o poveste unică și o viziune artistică aparte, fără a încerca să copieze alte titluri ori artiști de succes din domeniu.

Fiecare ilustrație a fost atent și special realizată pentru scopul cărții, având în minte câte o poveste. Ilustrațiile sunt mai mult asemănătoare artei conceptuale și lucrul acesta face ca această carte să iasă în evidență imediat. În ea nu veți regăsi modele repetitive, ci desene artistice, cu o complexitate variată, care se pot transforma ușor în tablouri fantastice.

Mai mult, puteți umple spațiile lăsate libere cu propriile texte ori desene, astfel încât povestea să vă reflecte personalitatea. Odată colorată, cartea va fi un obiect de colecție unic și magic, de care veți fi mândri.

Rasfoieste cartea AICI.

 


Format: Brosata

Pagini: 72

Dimensiuni: 216 x 279 mm

Limba: Romana

ISBN: 9789730216936

Autor: Gizella Popescu

Data publicarii: Octombrie 2016

Moni Acinom 04-Sep-2017 07:03:52
O carte magica.
Irina 21-Oct-2016 22:11:49
Cartea mea de colorat favorita!

 Adresa de email nu va fi publica!


Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.